Alle diensten

Een apart specialisme binnen AtMetis: Bed&Breakfast Inspecties, waaronder ook AirBnB. Op het gebied van Bed&Breakfast kan de wet- en regelgeving tussen verschillende gemeenten flink verschillen. Daarnaast gaat het vaak om bijzondere gebouwen of een bijzondere locatie. Vanuit verzekeringstechnisch oogpunt is dit een lastig te kwalificeren risico, mede vanwege de grote diversiteit aan gebruikers. Als ondernemer heeft u waarschijnlijk al het nodige gedaan op het gebied van preventie. Al dan niet na een bezoek van een controleur van de gemeente. Ons advies is om een stapje verder te gaan. Onze objectieve en deskundige rapportage geeft u, een verzekeraar en eventueel andere belanghebbenden een beeld van de aanwezige situatie, zodat u als B&B-exploitant weet welke zaken u kunt verbeteren. De verzekeraar kan de informatie uit ons rapport gebruiken om voorwaarden en premies specifieker toe te kennen. In de praktijk levert dit vaak een premievoordeel op én voorkomt het vervelende discussies bij schade.
Wij hebben een speciaal voor de B&B-branche ontwikkeld rapport met bijbehorend tarief, eventueel in combinatie met een verzekeringstechnische taxatie van het gebouw en/of de inventaris.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close