Taxatie in Alphen aan den Rijn | Atmetis

Taxatie in Alphen aan den Rijn

Taxatie in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een taxatie in Alphen aan den Rijn en omstreken? Dan bent u bij AtMetis aan het juiste adres! Al sinds jaar en dag voeren wij verschillende soorten taxaties uit in de buurt van Alphen aan den Rijn. Zo weet u zeker dat u voldoende en tegelijkertijd niet teveel zult verzekeren. De taxateurs van AtMetis zijn experts op het gebied van onder meer taxaties van gebouwen en (bedrijfs-)inventaris.

Taxatierapport

Wanneer u besluit een taxatie in Alphen aan den Rijn door ons te laten uitvoeren, zullen we dit opstellen volgens artikel 7:960 BW. In het taxatierapport dat uit de taxatie in Alphen aan den Rijn voortkomt, is vastgesteld wat het uit te keren bedrag is bij schade. Op die manier is het voor u ook helemaal duidelijk op wat voor bedrag u recht heeft bij schade.

Verschillende soorten taxaties in Alphen aan den Rijn

We verzorgen verschillende soorten taxaties in de buurt van Alphen aan den Rijn. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de taxatie van uw bedrijfspand. Ook voor de taxatie van uw inventaris bent u bij AtMetis aan het juiste adres. Bent u van plan een taxatie uit te laten voeren in Alphen aan den Rijn? Dan helpen wij u graag!

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Wilt u graag snel duidelijkheid wanneer er schade optreedt aan uw bedrijfspand in Alphen aan den Rijn? Dan is de taxatie van uw bedrijfspand de juiste manier. Door een taxatie van uw bedrijfspand weet u bovendien zeker dat u niet onder- of oververzekerd bent. Naast deze vorm van taxatie, kunt u bij AtMetis ook terecht voor een inventaris taxaties in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Verzekeringstaxatie

De verzekeringstaxatie in de buurt van Alphen aan den Rijn voeren we graag voor u uit. Wanneer u besluit om een verzekeringstaxatie uit te laten voeren, wordt de waarde van uw eigendommen vastgesteld op basis van nieuwwaarde. Door te werken met nieuwwaarde kunt u, in het geval van schade, snel nieuwe eigendommen kopen. Zo kan uw bedrijfsproces ook bij calamiteiten dus al snel weer doorgang vinden.

Advies op maat

Heeft u twijfels over de juistheid van de verzekerde bedragen in Alphen aan den Rijn of omgeving? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij AtMetis helpen we u graag met verschillende soorten taxaties. Door een taxatierapport weet u in Alphen aan den Rijn precies waar u aan toe bent in het geval van schade.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close