Taxatie in Amsterdam | Atmetis

Taxatie in Amsterdam

Taxatie in Amsterdam

Bent u op zoek naar een taxatie in Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij AtMetis aan het juiste adres! Al sinds jaar en dag voeren wij verschillende soorten taxaties uit in de buurt van Amsterdam. Zo weet u zeker dat u voldoende en tegelijkertijd niet teveel zult verzekeren. De taxateurs van AtMetis zijn experts op het gebied van onder meer taxaties van gebouwen en (bedrijfs-)inventaris.

Taxatierapport

Wanneer u besluit een taxatie in Amsterdam door ons te laten uitvoeren, zullen we dit opstellen volgens artikel 7:960 BW. In het taxatierapport dat uit de taxatie in Amsterdam voortkomt, is vastgesteld wat het uit te keren bedrag is bij schade. Op die manier is het voor u ook helemaal duidelijk op wat voor bedrag u recht heeft bij schade.

Verschillende soorten taxaties in Amsterdam

We verzorgen verschillende soorten taxaties in de buurt van Amsterdam. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de taxatie van uw bedrijfspand. Ook voor de taxatie van uw inventaris bent u bij AtMetis aan het juiste adres. Bent u van plan een taxatie uit te laten voeren in Amsterdam? Dan helpen wij u graag!

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Wanneer u uw bedrijfspand in de buurt van Amsterdam laat taxeren, weet u precies waar u aan toe bent in het geval van schade. Dat zorgt er dus ook voor dat u zeker weet dat u niet onder- of oververzekerd bent. Bij AtMetis kunt u ook terecht voor een inventaris taxatie in Amsterdam, waarbij de waarde van uw inventaris wordt vastgesteld op basis van nieuwwaarde of de vervangingswaarde.

Verzekeringstaxatie

Bij een verzekeringstaxatie in Amsterdam en omstreken wordt de waarde van uw eigendommen vastgesteld op basis van de nieuwwaarde. Op die manier weet u dus zeker dat u bij schade het bedrag krijgt uitgekeerd wat u nodig heeft. Het geeft duidelijkheid en zorgt ervoor dat u bij calamiteiten snel weer uw onderneming kunt opstarten.

Advies op maat

Twijfelt u over de juistheid van de verzekerde bedragen in Amsterdam zodat u bij schade niet precies weet waar u aan toe bent? Wilt u ook dat uw bedrijfsvoering in dat geval zo min mogelijk wordt verstoord en u snel weer kunt ondernemen? Neem dan contact met ons op! Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van taxaties in Amsterdam, kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close