Taxatie in Assen | Atmetis

Taxatie in Assen

Taxatie in Assen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van verzekeringstaxaties in Assen en omstreken? Dan zit u goed bij AtMetis! Bij AtMetis verzorgen we al gedurende meerdere jaren het uitvoeren van verschillende soorten taxaties in de buurt van Assen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de taxatie van gebouwen of de taxatie van inventaris.

Taxatierapport

Bij AtMetis stellen wij in Assen een taxatierapport op volgens artikel 7:960 BW. Een taxatierapport zorgt ervoor dat u precies weet welk bedrag u nodig heeft bij schade. Het grote voordeel hiervan is dat u duidelijkheid heeft en zodoende de schade vlot geregeld kan worden en u uw bedrijfsprocessen al snel weer kunt gaan opstarten in Assen.

Verschillende soorten taxaties in Assen

Voor meerdere taxaties die u in de buurt van Assen wilt laten uitvoeren, kunt u dus bij AtMetis terecht. We helpen u onder meer graag bij de taxatie van uw bedrijfspand. Ook op het gebied van inventaris taxaties hebben we inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd.

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Heeft u een bedrijfspand in Assen en omstreken en wilt u precies weten waar u aan toe bent wanneer hier schade optreedt? Dan is een taxatie van uw bedrijfspand de oplossing. Zo’n taxatie zorgt ervoor dat u niet onder- of oververzekerd bent. Ook een inventaristaxatie in Assen (of de omgeving) voeren wij graag voor u uit.

Verzekeringstaxatie

Bij een verzekeringstaxatie in Assen en omstreken wordt de waarde van uw eigendommen vastgesteld op basis van de nieuwwaarde. Op die manier weet u dus zeker dat u bij schade het bedrag krijgt uitgekeerd wat u nodig heeft. Het geeft duidelijkheid en zorgt ervoor dat u bij calamiteiten snel weer uw onderneming kunt opstarten.

Advies op maat

Twijfelt u over de juistheid van de verzekerde bedragen in Assen zodat u bij schade niet precies weet waar u aan toe bent? Wilt u ook dat uw bedrijfsvoering in dat geval zo min mogelijk wordt verstoord en u snel weer kunt ondernemen? Neem dan contact met ons op! Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van taxaties in Assen, kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close