Taxatie in Drachten | Atmetis

Taxatie in Drachten

Taxatie in Drachten

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van verzekeringstaxaties in Drachten en omstreken? Dan zit u goed bij AtMetis! Bij AtMetis verzorgen we al gedurende meerdere jaren het uitvoeren van verschillende soorten taxaties in de buurt van Drachten. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de taxatie van gebouwen of de taxatie van inventaris.

Taxatierapport

Bij AtMetis stellen wij in Drachten een taxatierapport op volgens artikel 7:960 BW. Een taxatierapport zorgt ervoor dat u precies weet welk bedrag u nodig heeft bij schade. Het grote voordeel hiervan is dat u duidelijkheid heeft en zodoende de schade vlot geregeld kan worden en u uw bedrijfsprocessen al snel weer kunt gaan opstarten in Drachten.

Verschillende soorten taxaties in Drachten

We verzorgen verschillende soorten taxaties in de buurt van Drachten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de taxatie van uw bedrijfspand. Ook voor de taxatie van uw inventaris bent u bij AtMetis aan het juiste adres. Bent u van plan een taxatie uit te laten voeren in Drachten? Dan helpen wij u graag!

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Wanneer u uw bedrijfspand in de buurt van Drachten laat taxeren, weet u precies waar u aan toe bent in het geval van schade. Dat zorgt er dus ook voor dat u zeker weet dat u niet onder- of oververzekerd bent. Bij AtMetis kunt u ook terecht voor een inventaris taxatie in Drachten, waarbij de waarde van uw inventaris wordt vastgesteld op basis van nieuwwaarde of de vervangingswaarde.

Verzekeringstaxatie

Bij een verzekeringstaxatie in Drachten wordt de waarde van uw eigendommen door ons vastgesteld op basis van nieuwwaarde. Dat zorgt ervoor dat u bij schade gemakkelijk en snel uw bedrijfsproces weer op kunt gaan starten.

Advies op maat

Heeft u twijfels over de juistheid van de verzekerde bedragen in Apeldoorn of omgeving? Dan Wanneer u twijfelt over de juistheid van de verzekerde bedragen in Drachten, dan kunt u dus contact met ons opnemen. Met een taxatierapport kan er adequaat worden gehandeld in het geval van calamiteiten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u uw bedrijfsvoering snel weer opstarten. Wanneer u vragen heeft over onze taxatie in Drachten, neem dan gerust contact met ons op.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close