Taxatie in Groningen | Atmetis

Taxatie in Groningen

Taxatie in Groningen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van verzekeringstaxaties in Groningen en omstreken? Dan zit u goed bij AtMetis! Bij AtMetis verzorgen we al gedurende meerdere jaren het uitvoeren van verschillende soorten taxaties in de buurt van Groningen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de taxatie van gebouwen of de taxatie van inventaris.

Taxatierapport

Bij AtMetis stellen wij in Groningen een taxatierapport op volgens artikel 7:960 BW. Een taxatierapport zorgt ervoor dat u precies weet welk bedrag u nodig heeft bij schade. Het grote voordeel hiervan is dat u duidelijkheid heeft en zodoende de schade vlot geregeld kan worden en u uw bedrijfsprocessen al snel weer kunt gaan opstarten in Groningen.

Verschillende soorten taxaties in Groningen

U kunt voor verschillende taxaties in de buurt van Groningen bij AtMetis terecht. Dat kan voor bijvoorbeeld de waarde van uw inventaris, ook wel inventaris taxatie genoemd. Ook voor de taxatie van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Voor verschillende soorten taxaties in Groningen zijn wij uw ideale partner.

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Heeft u een bedrijfspand in Groningen en omstreken en wilt u precies weten waar u aan toe bent wanneer hier schade optreedt? Dan is een taxatie van uw bedrijfspand de oplossing. Zo’n taxatie zorgt ervoor dat u niet onder- of oververzekerd bent. Ook een inventaristaxatie in Groningen (of de omgeving) voeren wij graag voor u uit.

Verzekeringstaxatie

Bij een verzekeringstaxatie in Groningen wordt de waarde van uw eigendommen door ons vastgesteld op basis van nieuwwaarde. Dat zorgt ervoor dat u bij schade gemakkelijk en snel uw bedrijfsproces weer op kunt gaan starten.

Advies op maat

Wanneer u twijfelt over de juistheid van de verzekerde bedragen in Groningen, dan kunt u dus contact met ons opnemen. Met een taxatierapport kan er adequaat worden gehandeld in het geval van calamiteiten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u uw bedrijfsvoering snel weer opstarten. Wanneer u vragen heeft over onze taxatie in Groningen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close