Taxatie in Leeuwarden | Atmetis

Taxatie in Leeuwarden

Taxatie in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van verzekeringstaxaties in Leeuwarden en omstreken? Dan zit u goed bij AtMetis! Bij AtMetis verzorgen we al gedurende meerdere jaren het uitvoeren van verschillende soorten taxaties in de buurt van Leeuwarden. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de taxatie van gebouwen of de taxatie van inventaris.

Taxatierapport

Bij AtMetis stellen wij in Leeuwarden een taxatierapport op volgens artikel 7:960 BW. Een taxatierapport zorgt ervoor dat u precies weet welk bedrag u nodig heeft bij schade. Het grote voordeel hiervan is dat u duidelijkheid heeft en zodoende de schade vlot geregeld kan worden en u uw bedrijfsprocessen al snel weer kunt gaan opstarten in Leeuwarden.

Verschillende soorten taxaties in Leeuwarden

U kunt voor verschillende taxaties in de buurt van Leeuwarden bij AtMetis terecht. Dat kan voor bijvoorbeeld de waarde van uw inventaris, ook wel inventaris taxatie genoemd. Ook voor de taxatie van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Voor verschillende soorten taxaties in Leeuwarden zijn wij uw ideale partner.

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Wanneer u uw bedrijfspand in de buurt van Leeuwarden laat taxeren, weet u precies waar u aan toe bent in het geval van schade. Dat zorgt er dus ook voor dat u zeker weet dat u niet onder- of oververzekerd bent. Bij AtMetis kunt u ook terecht voor een inventaris taxatie in Leeuwarden, waarbij de waarde van uw inventaris wordt vastgesteld op basis van nieuwwaarde of de vervangingswaarde.

Verzekeringstaxatie

Bij een verzekeringstaxatie in Leeuwarden en omstreken wordt de waarde van uw eigendommen vastgesteld op basis van de nieuwwaarde. Op die manier weet u dus zeker dat u bij schade het bedrag krijgt uitgekeerd wat u nodig heeft. Het geeft duidelijkheid en zorgt ervoor dat u bij calamiteiten snel weer uw onderneming kunt opstarten.

Advies op maat

Twijfelt u over de juistheid van de verzekerde bedragen in Leeuwarden zodat u bij schade niet precies weet waar u aan toe bent? Wilt u ook dat uw bedrijfsvoering in dat geval zo min mogelijk wordt verstoord en u snel weer kunt ondernemen? Neem dan contact met ons op! Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van taxaties in Leeuwarden, kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close