Taxatie in Tilburg | Atmetis

Taxatie in Tilburg

Taxatie in Tilburg

Voor een taxatie in de buurt van Tilburg, is AtMetis voor u de ideale partner. Bij AtMetis hebben we jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten taxaties in Tilburg. U kunt bij ons onder meer terecht voor de taxatie van gebouwen en inventaris. Door het laten uitvoeren van een taxatie, weet u zeker dat u niet teveel én niet te weinig verzekert.

Taxatierapport

Wanneer u besluit een taxatie in Tilburg door ons te laten uitvoeren, kunt u precies zien welk bedrag u nodig heeft bij een eventuele schade. We werken bij AtMetis met een taxatierapport, waarin volgens artikel 7:960 BW wordt vastgesteld welke waarde u moet verzekeren.

Verschillende soorten taxaties in Tilburg

We verzorgen verschillende soorten taxaties in de buurt van Tilburg. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de taxatie van uw bedrijfspand. Ook voor de taxatie van uw inventaris bent u bij AtMetis aan het juiste adres. Bent u van plan een taxatie uit te laten voeren in Tilburg? Dan helpen wij u graag!

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Wanneer u uw bedrijfspand in de buurt van Tilburg laat taxeren, weet u precies waar u aan toe bent in het geval van schade. Dat zorgt er dus ook voor dat u zeker weet dat u niet onder- of oververzekerd bent. Bij AtMetis kunt u ook terecht voor een inventaris taxatie in Tilburg, waarbij de waarde van uw inventaris wordt vastgesteld op basis van nieuwwaarde of de vervangingswaarde.

Verzekeringstaxatie

De verzekeringstaxatie in de buurt van Tilburg voeren we graag voor u uit. Wanneer u besluit om een verzekeringstaxatie uit te laten voeren, wordt de waarde van uw eigendommen vastgesteld op basis van nieuwwaarde. Door te werken met nieuwwaarde kunt u, in het geval van schade, snel nieuwe eigendommen kopen. Zo kan uw bedrijfsproces ook bij calamiteiten dus al snel weer doorgang vinden.

Advies op maat

Heeft u twijfels over de juistheid van de verzekerde bedragen in Tilburg of omgeving? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij AtMetis helpen we u graag met verschillende soorten taxaties. Door een taxatierapport weet u in Tilburg precies waar u aan toe bent in het geval van schade.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close