Risico-inspecties

Risico-inspecties

We beoordelen risico’s, geven uitleg aan alle betrokkenen en adviseren over risicopreventie. Meestal gaat het om risico’s op het gebied van brand, inbraak en waterschade. Maar ook voor risico’s als bedrijfsschade, aansprakelijkheid, machinebreuk en milieuschade bent u bij ons aan het juiste adres.

Deze risicobeoordelingen voeren wij het meest uit voor verzekeraars, maar wij werken ook voor klanten buiten de verzekeringsindustrie. Bijvoorbeeld voor VVE’s, sportverenigingen of kinderdagverblijven die twijfels hebben over de brandveiligheid van hun pand.

Wij vinden het belangrijk om onze bevindingen persoonlijk met u te bespreken. Dit voorkomt misverstanden en we kunnen uw vragen direct beantwoorden.

Hulp bij uitvoering van adviezen:
Als u wilt, helpen we bij de uitvoering van ons advies. Dit hoeft trouwens lang niet altijd geld te kosten. We verrassen u graag met slim advies over die uitvoering, bijvoorbeeld over een andere organisatie van zaken.

 

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close