Verzekeraars

“Verzekeraars, waaronder ook gevolmachtigden en het intermediair, vormen voor AtMetis een belangrijke doelgroep. Ons pakket aan diensten is bij uitstek geschikt voor de de huidige behoeften in de verzekeringsmarkt.”

Verzekeraars

We merken dat de actuele verzekeringsmarkt behoefte heeft aan ons dienstenpakket. Verzekeraars, gevolmachtigden en intermediairs weten ons zeer goed te vinden voor waardebepalingen, deskundigentaxaties en risico-inspecties. Vooral onze op maat gesneden werkwijze en ‘state of the art’-rapportages worden geroemd. Maar ook het feit dat we een risico-inspectie en waardering in één bezoek combineren is vrij uniek in de markt.

Wij kunnen u bovendien van dienst zijn op het gebied van consultancy op specialistische verzekeringstechnische terreinen. En klop voor speciale projecten en maatwerk ook gerust bij ons aan!

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close