Over AtMetis | Atmetis

Over AtMetis

Over AtMetis

‘Metis’ is de Griekse godin van de wijsheid. ‘At’ betekent ‘bij’. Ergo (da’s dan weer Latijn): u bent bij een bedrijf dat u met wijze raad en daad van dienst is.

Ervaren professionals

Bij AtMetis werken professionals met zeer gedegen kennis en jarenlange ervaring in risicomanagement, taxaties en consultancy.

Uniek: combinatie van disciplines

In AtMetis zijn diverse disciplines en expertisegebieden bij elkaar gebracht. Het combineren daarvan bespaart u als klant tijd én geld. Zo kunnen we bijvoorbeeld in de meeste gevallen een waardebepaling en een risico-inspectie in één bezoek doen. Zelfs een taxatie conform art. 7.960 BW (gebouw /inventaris) en inspectie door dezelfde persoon.

Innovatief

Meedenken met onze klanten en deze verrassen met nieuwe ideeën en toepassingen is helemaal volgens de genen van AtMetis. Zo blijven wij werken aan nieuwe diensten en methodieken op ons vakgebied.

Atmetis in de media

Brede klantenkring

Onze klantenkring is breed: verzekeraars, gevolmachtigden, adviseurs, bedrijven en particulieren.

Goed, betaalbaar en snel

Wij leveren hoge kwaliteit en houden daarbij voortdurend de betaalbaarheid en de snelheid van onze dienstverlening in de gaten. Dit doen we door slimme organisatie en korte lijnen met u als klant.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close