Over AtMetis

Atmetis staat u met goede raad en daad van dienst. Het hoe en waarom wordt uitgelegd in de video en op de pagina “Over Atmetis”.

Over AtMetis

‘Metis’ is de Griekse godin van de wijsheid. ‘At’ betekent ‘bij’. Ergo (da’s dan weer Latijn): u bent bij een bedrijf dat u met wijze raad en daad van dienst is.

Ervaren professionals

Bij AtMetis werken professionals met zeer gedegen kennis en jarenlange ervaring in risicomanagement, taxaties en consultancy.

Uniek: combinatie van disciplines

In AtMetis zijn diverse disciplines en expertisegebieden bij elkaar gebracht. Het combineren daarvan bespaart u als klant tijd én geld. Zo kunnen we bijvoorbeeld in de meeste gevallen een waardebepaling en een risico-inspectie in één bezoek doen. Zelfs een taxatie conform art. 7.960 BW (gebouw /inventaris) en inspectie door dezelfde persoon.

Innovatief

Wij blijven werken aan nieuwe diensten en methodieken op ons vakgebied. Meedenken met onze klanten en deze verrassen met nieuwe ideeën en toepassingen is iets dat helemaal bij de genen bij AtMetis past.

Atmetis in de media

Brede klantenkring

Onze klantenkring is breed: verzekeraars, gevolmachtigden, adviseurs, bedrijven en particulieren.

Goed, betaalbaar en snel

Wij leveren hoge kwaliteit en houden daarbij voortdurend de betaalbaarheid en de snelheid van onze dienstverlening in de gaten. Dit doen we door slimme organisatie en korte lijnen met u als klant.

 

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close