Taxatie in Eindhoven | Atmetis

Taxatie in Eindhoven

Taxatie in Eindhoven

Voor een taxatie in de buurt van Eindhoven, is AtMetis voor u de ideale partner. Bij AtMetis hebben we jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten taxaties in Eindhoven. U kunt bij ons onder meer terecht voor de taxatie van gebouwen en inventaris. Door het laten uitvoeren van een taxatie, weet u zeker dat u niet teveel én niet te weinig verzekert.

Taxatierapport

Wanneer u besluit een taxatie in Eindhoven door ons te laten uitvoeren, kunt u precies zien welk bedrag u nodig heeft bij een eventuele schade. We werken bij AtMetis met een taxatierapport, waarin volgens artikel 7:960 BW wordt vastgesteld welke waarde u moet verzekeren.

Verschillende soorten taxaties in Eindhoven

Voor meerdere taxaties die u in de buurt van Eindhoven wilt laten uitvoeren, kunt u dus bij AtMetis terecht. We helpen u onder meer graag bij de taxatie van uw bedrijfspand. Ook op het gebied van inventaris taxaties hebben we inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd.

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Wilt u graag snel duidelijkheid wanneer er schade optreedt aan uw bedrijfspand in Eindhoven? Dan is de taxatie van uw bedrijfspand de juiste manier. Door een taxatie van uw bedrijfspand weet u bovendien zeker dat u niet onder- of oververzekerd bent. Naast deze vorm van taxatie, kunt u bij AtMetis ook terecht voor een inventaris taxaties in Eindhoven en omgeving.

Verzekeringstaxatie

De verzekeringstaxatie in de buurt van Eindhoven voeren we graag voor u uit. Wanneer u besluit om een verzekeringstaxatie uit te laten voeren, wordt de waarde van uw eigendommen vastgesteld op basis van nieuwwaarde. Door te werken met nieuwwaarde kunt u, in het geval van schade, snel nieuwe eigendommen kopen. Zo kan uw bedrijfsproces ook bij calamiteiten dus al snel weer doorgang vinden.

Advies op maat

Heeft u twijfels over de juistheid van de verzekerde bedragen in Eindhoven of omgeving? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij AtMetis helpen we u graag met verschillende soorten taxaties. Door een taxatierapport weet u in Eindhoven precies waar u aan toe bent in het geval van schade.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close