Taxatie in Enschede | Atmetis

Taxatie in Enschede

Taxatie in Enschede

Bent u op zoek naar een taxatie in Enschede en omstreken? Dan bent u bij AtMetis aan het juiste adres! Al sinds jaar en dag voeren wij verschillende soorten taxaties uit in de buurt van Enschede. Zo weet u zeker dat u voldoende en tegelijkertijd niet teveel zult verzekeren. De taxateurs van AtMetis zijn experts op het gebied van onder meer taxaties van gebouwen en (bedrijfs-)inventaris.

Taxatierapport

Wanneer u besluit een taxatie in Enschede door ons te laten uitvoeren, kunt u precies zien welk bedrag u nodig heeft bij een eventuele schade. We werken bij AtMetis met een taxatierapport, waarin volgens artikel 7:960 BW wordt vastgesteld welke waarde u moet verzekeren.

Verschillende soorten taxaties in Enschede

U kunt voor verschillende taxaties in de buurt van Enschede bij AtMetis terecht. Dat kan voor bijvoorbeeld de waarde van uw inventaris, ook wel inventaris taxatie genoemd. Ook voor de taxatie van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Voor verschillende soorten taxaties in Enschede zijn wij uw ideale partner.

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Wanneer u uw bedrijfspand in de buurt van Enschede laat taxeren, weet u precies waar u aan toe bent in het geval van schade. Dat zorgt er dus ook voor dat u zeker weet dat u niet onder- of oververzekerd bent. Bij AtMetis kunt u ook terecht voor een inventaris taxatie in Enschede, waarbij de waarde van uw inventaris wordt vastgesteld op basis van nieuwwaarde of de vervangingswaarde.

Verzekeringstaxatie

Bij een verzekeringstaxatie in Enschede wordt de waarde van uw eigendommen door ons vastgesteld op basis van nieuwwaarde. Dat zorgt ervoor dat u bij schade gemakkelijk en snel uw bedrijfsproces weer op kunt gaan starten.

Advies op maat

Heeft u twijfels over de juistheid van de verzekerde bedragen in Enschede of omgeving? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij AtMetis helpen we u graag met verschillende soorten taxaties. Door een taxatierapport weet u in Enschede precies waar u aan toe bent in het geval van schade.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close