Taxatie in Utrecht | Atmetis

Taxatie in Utrecht

Taxatie in Utrecht

Bent u op zoek naar een taxatie in Utrecht en omstreken? Dan bent u bij AtMetis aan het juiste adres! Al sinds jaar en dag voeren wij verschillende soorten taxaties uit in de buurt van Utrecht. Zo weet u zeker dat u voldoende en tegelijkertijd niet teveel zult verzekeren. De taxateurs van AtMetis zijn experts op het gebied van onder meer taxaties van gebouwen en (bedrijfs-)inventaris.

Taxatierapport

Wanneer u besluit een taxatie in Utrecht door ons te laten uitvoeren, zullen we dit opstellen volgens artikel 7:960 BW. In het taxatierapport dat uit de taxatie in Utrecht voortkomt, is vastgesteld wat het uit te keren bedrag is bij schade. Op die manier is het voor u ook helemaal duidelijk op wat voor bedrag u recht heeft bij schade.

Verschillende soorten taxaties in Utrecht

We verzorgen verschillende soorten taxaties in de buurt van Utrecht. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de taxatie van uw bedrijfspand. Ook voor de taxatie van uw inventaris bent u bij AtMetis aan het juiste adres. Bent u van plan een taxatie uit te laten voeren in Utrecht? Dan helpen wij u graag!

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Heeft u een bedrijfspand in Utrecht en omstreken en wilt u precies weten waar u aan toe bent wanneer hier schade optreedt? Dan is een taxatie van uw bedrijfspand de oplossing. Zo’n taxatie zorgt ervoor dat u niet onder- of oververzekerd bent. Ook een inventaristaxatie in Utrecht (of de omgeving) voeren wij graag voor u uit.

Verzekeringstaxatie

Bij een verzekeringstaxatie in Utrecht wordt de waarde van uw eigendommen door ons vastgesteld op basis van nieuwwaarde. Dat zorgt ervoor dat u bij schade gemakkelijk en snel uw bedrijfsproces weer op kunt gaan starten.

Advies op maat

Wanneer u twijfelt over de juistheid van de verzekerde bedragen in Utrecht, dan kunt u dus contact met ons opnemen. Met een taxatierapport kan er adequaat worden gehandeld in het geval van calamiteiten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u uw bedrijfsvoering snel weer opstarten. Wanneer u vragen heeft over onze taxatie in Utrecht, neem dan gerust contact met ons op.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close