Taxatie in Zwolle | Atmetis

Taxatie in Zwolle

Taxatie in Zwolle

Bent u op zoek naar een taxatie in Zwolle en omstreken? Dan bent u bij AtMetis aan het juiste adres! Al sinds jaar en dag voeren wij verschillende soorten taxaties uit in de buurt van Zwolle. Zo weet u zeker dat u voldoende en tegelijkertijd niet teveel zult verzekeren. De taxateurs van AtMetis zijn experts op het gebied van onder meer taxaties van gebouwen en (bedrijfs-)inventaris.

Taxatierapport

Wanneer u besluit een taxatie in Zwolle door ons te laten uitvoeren, kunt u precies zien welk bedrag u nodig heeft bij een eventuele schade. We werken bij AtMetis met een taxatierapport, waarin volgens artikel 7:960 BW wordt vastgesteld welke waarde u moet verzekeren.

Verschillende soorten taxaties in Zwolle

We verzorgen verschillende soorten taxaties in de buurt van Zwolle. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de taxatie van uw bedrijfspand. Ook voor de taxatie van uw inventaris bent u bij AtMetis aan het juiste adres. Bent u van plan een taxatie uit te laten voeren in Zwolle? Dan helpen wij u graag!

Taxatie bedrijfspand of inventaris

Heeft u een bedrijfspand in Zwolle en omstreken en wilt u precies weten waar u aan toe bent wanneer hier schade optreedt? Dan is een taxatie van uw bedrijfspand de oplossing. Zo’n taxatie zorgt ervoor dat u niet onder- of oververzekerd bent. Ook een inventaristaxatie in Zwolle (of de omgeving) voeren wij graag voor u uit.

Verzekeringstaxatie

Bij een verzekeringstaxatie in Zwolle en omstreken wordt de waarde van uw eigendommen vastgesteld op basis van de nieuwwaarde. Op die manier weet u dus zeker dat u bij schade het bedrag krijgt uitgekeerd wat u nodig heeft. Het geeft duidelijkheid en zorgt ervoor dat u bij calamiteiten snel weer uw onderneming kunt opstarten.

Advies op maat

Wanneer u twijfelt over de juistheid van de verzekerde bedragen in Zwolle, dan kunt u dus contact met ons opnemen. Met een taxatierapport kan er adequaat worden gehandeld in het geval van calamiteiten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u uw bedrijfsvoering snel weer opstarten. Wanneer u vragen heeft over onze taxatie in Zwolle, neem dan gerust contact met ons op.

Onze klantenkring is breed en divers: verzekeraars, gevolmachtigden, overheidsinstellingen/gemeenten, bedrijven en particulieren. Gebruik voor het plaatsen van een opdracht onderstaande button.

Plaats een opdracht
Close
Vacature(s)
Close